LJ System OnlineBackup

               

Att råka ut för en dator- eller serverkrash kan vara påfrestande nog. Men om man dessutom förlorar flera dagars arbete på grund av dåliga eller i värsta fall obefintliga backuper kan både de ekonomiska och inte minst de psykologiska följderna bli katastrofala.

Många tror att säkerhetskopiering på band är tillräckligt för att skydda sig. Men faktum är att bandbackup är en väldigt känslig och osäker metod som kräver väl utarbetade rutiner i form av regelbundna provåterläsningar och valideringar för att vara pålitligt. Något som nästan alltid missas.

LJ System OnlineBackup erbjuder en mycket mer tillförlitlig lösning genom att backupen görs direkt till våra säkra servrar. Lagringen sker krypterat på flera separata hårddiskar för att säkerställa tillgängligheten om backupen skulle behöva återläsas. Som ytterligare en säkerhetsåtgärd speglas även alla backuper till ytterligare en server.

Ett annat vanligt problem med traditionell backup är att banden ofta förvaras på samma plats som servern, vilket betyder att t.ex. en brand förstör även backupen.

Med LJ System OnlineBackup görs backup till två separata platser som är geografiskt åtskilda både från varandra och från er server. Genom avancerad 256 bitars kryptering säkerställs transporten av all information från er till våra servrar. Dessutom valideras backupen automatiskt och ni får dagliga rapporter på att backupen fungerat bra. Allt för att ni ska kunna känna er trygga.

LJ System OnlineBackup är en säker och effektiv lösning för backup av all er affärskritiska information

Fullständig backup

LJ System OnlineBackup tar backup på både alla era dokument och filer samt e-post och annan information som lagras på er server eller i ert nätverk.

Helautomatisk

Inga mer byten av band. LJ System OnlineBackup körs helt automatiskt på schemalagd tid.

256-bitars säkerhet

All information skyddas med 256-bitars kryptering som genomförs redan innan information lämnar ert nätverk. Detta säkerställer att ingen obehörig kan läsa informationen i er backup.

Från 65 kr / mån

Kontakta oss på 046-148400 för att göra en beställning eller om du har några frågor.

Kontakta säljare:
Andreas Friberg
046 - 14 84 01
E-Post
LJ System AB, Klostergatan 14L, 222 22 Lund, Sweden
Phone: +46 46-14 84 00   E-mail: info@ljsystem.se
Starta Fjärrhjälp för Windows Starta Fjärrhjälp för Mac