LJ System AB
ProdukterTjänsterKurslokalerKontorshotellKurser & SeminarierOm företaget
Kurser & seminarier Kurser & seminarier

Följande kurser och seminarier är aktuella för tillfället. Från den här sidan kan du få mer information, samt anmäla dig till kurserna.

Budget i FAS - Lund

Datum:
30 August
Sista anmälningsdag:
2016-08-23
LJ System inbjuder till ett budgetseminarium där vi går igenom alla delarna i budgetmodulen. Kursen vänder sig till alla som vill få en grundlig genomgång av budgetmodulens alla verktyg i FAS. Vi går också igenom lämpliga budgetrapporter samt ger tips om hur du jobbar effektivt i systemen. Vi tar också upp aktuella frågeställningar som t.ex. gemensam begravningsavgift.
Mer information om den här kursen...

Budget i FAS - Webinar -

Datum:
01 September
Sista anmälningsdag:
2016-08-26
LJ System inbjuder till ett budgetseminarium där vi går igenom alla delarna i budgetmodulen. Det här är kursen för dig som inte kan ta dig till Lund eller Varberg! Kursen hålls nämligen som "Webinar", dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna samt kan precis som vid vilken kurs som helst ställa frågor till kursledaren.

Kursen vänder sig till alla som vill få en grundlig genomgång av budgetmodulens alla verktyg i FAS. Vi går också igenom lämpliga budgetrapporter samt ger tips om hur du jobbar effektivt i systemen. Vi tar också upp aktuella frågeställningar som t.ex. gemensam begravningsavgift.
Mer information om den här kursen...

Bokning grundkurs, halvdag - Webinar

Datum:
15 September
Sista anmälningsdag:
2016-09-08
LJ System inbjuder till en grundkurs i det helt webbaserade FAS Bokning. Vi går igenom alla delar i bokningssystemet från att registrera bokningar till fakturering och rapporter, appar samt kopplingar till Reskontra och Kyrkogård. Kursen hålls som "Webinar", dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna. Inga övningar ingår.
Mer information om den här kursen...
Anmäl dig till den här kursen...

Diarie grundkurs, halvdag - Webinar

Datum:
22 September
Sista anmälningsdag:
2016-09-15
LJ System inbjuder till en grundkurs i diarieföring. Under kursen går vi igenom praktiska tips och regler för diarieföring samt hur du registrerar och hanterar information i FAS Diarie. Kursen hålls som "Webinar", dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna. Inga övningar ingår.


Mer information om den här kursen...
Anmäl dig till den här kursen...

Kyrkogård Grundkurs - Göteborg

Datum:
15 - 16 November
Sista anmälningsdag:
2016-10-31
LJ System inbjuder härmed till en tvådagars grundkurs med datorövningar där dag 1 den 15/11 ägnas åt gravboken och dag 2 den 16/11 åt gravskötsel. Välj om du vill gå en eller två dagar, men vi rekommenderar att du går båda för att få ett helhetsperspektiv. Ta tillfället i akt att få lära dig mycket av de möjligheter som Kyrkogård erbjuder!
Mer information om den här kursen...
Anmäl dig till den här kursen...
LJ System AB, Klostergatan 14L, 222 22 Lund, Sweden
Phone: +46 46-14 84 00   E-mail: info@ljsystem.se
Starta Fjärrhjälp för Windows Starta Fjärrhjälp för Mac