LJ System AB
ProdukterTjänsterKurslokalerKontorshotellKurser & SeminarierOm företaget
Kontorshotell Kontorshotell

Behöver ni utöka med fler kontorsrum men vill inte investera i helt nya lokaler? Behöver ni hyra ett rum tillfälligt under några månader? Behöver du en bra plattform för att utveckla din nystartade verksamhet?

Kontorshotell har många fördelar både för det lilla nystartade företaget och för lite större etablerade företag. Som litet företag får du utan att göra stora investeringar en trevlig och kreativ atomsfär samtidigt som du får representativa lokaler med mötes- och konferensrum där du kan ta emot kunder. Större företag kan utnyttja kontorshotellets flexibilitet för t.ex. tillfälliga projekt eller för att expandera långsamt.

LJ System Kontorshotell erbjuder luftiga och moderna kontorsrum i helt nyrenoverade lokaler. På bästa läge i Bytaregränd med bara 100m till centralstationen får du representativa lokaler i en stimulerande miljö. Goda parkeringsmöjligheter och det rika utbudet av resturanger och butiker i direkt anslutning till kontorshotellet bidrar till att skapa ytterligare mervärde.

Vi har kontorsrum från 2 900 Kr per månad, samtliga möblerade med basmöbler och med tillgång till fax, kopieringsmaskin, konferensrum, fikarum, bredband, reception, utbildningslokaler, larm, inpasseringssystem, it-tjänster m.m.

Kontakta oss för mer information

Introduktion
Utrustning / tjänster
Hitta till kontorshotellet
LJ System AB, Klostergatan 14L, 222 22 Lund, Sweden
Phone: +46 46-14 84 00   E-mail: info@ljsystem.se
Starta Fjärrhjälp för Windows Starta Fjärrhjälp för Mac